Вход

Просмотр полной версии : Ремонт rcf art 715mk4

Сергей89
12.02.2021, 09:41
Доброго дня всім. Потрібна порада спеціаліста в області ремонту rcf art 715. Справа в тому, що коли я приїхав на корпоратив, мої 715 просто не включилися. Коли я нажав на кнопку "вкл." почув характерний тріск після чого я їх вимкнув. Спробував через декілька хвилин і побачив, що індикатори взагалі не світяться. Але тріск залишився. Це трапилася з двома колонками одночасно. Наступного дня відвіз в ремонт до Києва де почув від майстра наступне:
Вигоріло щось на платі в області вихідного гнізда (що, точно не скажу), і це є не дуже добре.
Коли я зателефонував через три дні він сказав, що треба міняти модуль повністю в обох колонках. А причина у всьому - пішла велика напруга на корпус, що і призвело до цього. А це в більшості несправні переноски (удлинители).
Запитання: де в Україні можна придбати модуль 2шт. для art 715 mk4?

ХОРУС
12.02.2021, 10:02
Перекладіть на російску, бо почнеться.
де
Наприклад, запитай на Мінус-Львів.
це в більшості несправні переноски (удлинители).
Брехня - в більшості це не спроможність "всеїдного" блоку живлення миттєво реагувати на зміни формату напруги або відсутні елементарні засоби захисту (релє напруги, стабілізатор та інше).

роман аамо
12.02.2021, 14:58
де в Україні можна придбати модуль 2шт. для art 715 mk4?
А чё гарантии нет?

Сергей89
12.02.2021, 15:17
Гарантия уже закончилась.

yurgen1965
12.02.2021, 15:26
відвіз в ремонт до Києва
Звертайтесь до офіційного представника rcf в компанію “Юритмікс» (м. Мукачеве), знайдіть їх сайт виберіть розділ сервіс там є номери телефонів. Зателефонуйте.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Сергей89
12.02.2021, 15:35
Звертайтесь до офіційного представника rcf в компанію “Юритмікс» (м. Мукачеве), знайдіть їх сайт виберіть розділ сервіс там є номери телефонів. Зателефонуйте.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Дякую!