![]() |
Emulator E 4X
Шукаю інструкцію на російській мові для цього емулятора або подібних .
Та форумча які працюють з емуляторами |
в мене є E-mu e6400 і є інструкція на рос.мові можу запропонувати SOUND до емулятора
|
Tolik_S,
По вигляду вони такі самі. Дуже радий би був якби ви вислали мені інструкцію на російській мові. А що до SOUND у мене є 8 дисків нових запечатаних. На щоб залляти в нього потрібно якийст спеціальний привід . В мене його немає . Я новичок в цій сфері . Тому буду вас вважати за керівника . Питання : Як відкрити файли з ему. там їх є багато бо в банк я зайщо за допомогою тика і малюнків |
Цитата:
Ну і на щось треба зберегти після редакції. Тре пошукати сказішний вінт, магнітооптику або зіп. В мене є зайвий пишучий SCSI DVD-RAM (новий в коробці). Зіп десь теж валявся без діла... |
Rostyk,
А там йде вінчестер ? В мене в дома якийсь лежить . Але до компа. А на рахунок SCSI DVD-RAM можеш вислати фотки на пошту. Як він виглядає . А що на рахунок інструкції? |
Допоможіть з інструкцією користування.Дякую.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Rostyk,
На славянських мовах не маю. Якось обходжусь оригіналами :) Ти ж казав що маэш на рос. мові. Висли будь-ласка . |
книжка є а в компі нема якщо то дзвони 80507710271
|
Цитата:
|
то я казав
|
Tolik_S,
Я помилився , вибачте |
Для знайомства з Е-му мануала не треба - все зрозуміло і під руками, навіть світлодіодик під кнопкою Enter моргає, коли треба натиснути :)
Маєш час - приїдь, все покажу... :) |
Цитата:
---------- Кстати, очень люблю певучий украинский язык. :aga: |
Mazaykina,
Марина,вовремя:ok: Сам служил на(прошу прощения...В Украине)и,в принципе,не плохо понимаю язык,но пока прочтёшь(особенно длинный топик),то опухнешь:eek: К тому же,ребята(в основной массе)прекрасно владеют русским. |
Меня прошу простить ... :)
|
Цитата:
Ты,как раз не злоупотребляешь:smile::pivo: |
Часовой пояс GMT +1, время: 15:37. |
Работает на vBulletin® 3. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot.