Myroslav,
Все залежить від уподобань.Перед тим, як купляти 1500-у я перепробував різні варіанти.Цей інструмент мене влаштовує найбільше.Атепер конкретніше.РА 50, якщо по звуках (родес,дудки,органи) ніяк не влаштовує мене. Roland -клавіатура набагато краща ніж в 1500-й, знову ж звуки НІЯКІ. Повірте я не є патріотом жодного з цих брендів. Якщо когось влаштовує їхнє звучання я щиро радий за цих людей. Щоб інструмент звучав треба ще і руки і вуха і багато іншого. Я багато разів був свідком коли МУЧИЛИ, як не гітару то скрипку, як не фортепіано то саксофон. Бо музикантів від Бога є не так вже і багато. І вони, за моїми спостереженнями, доказують правоту класом гри і вмінням володіти інструментом. А стосовно того, що "беруть-не беруть" то штампи НЕВМИРУЩІ.(Як наочне підтвердження ця гілка форуму) Навіщо слухати, цікавитись, аналізувати, якщи задав питання і маєш "об"єктивну" відповідь: цей прилад...(мікрофон,гітара) - АТПАТ , а цей - АЦТОЙ !!! І потім знов "мінінгіт"-а ЧОМУ ж воно не звучить? Я часто буваю в маз.магазинах. Так мені завжди,повірте щиро, шкода... продавців. Юне покоління хоче,щоб ЦЯ блискуча, перламутрова ,китайська гітара за 900 грн. звучала, як Страт. Ну і бідні працівники прилавку мусять "допогти".Такі аргументи деколи наводяться, що вуха в"януть.(Я на їх стороні.Сам в торгівлі 10 років).
Цитата:
Сообщение от Myroslav
В нас сьогодні забрали РА50 а PSR S700 стоїть.Якість не та
|
Інструменти фірми Roland ЯКІСНІШІ від інструментів фірми Yamaha? Щось я занадто розійшовся... Все вище викладене э моєю СУБ"ЄКТИВНОЮ точкою зору яка не претендує на істину. З повагою до всіх. P.S. Самограйка НЕ Є кращою від профінструментів. Вона призначена для своїх цілей і завдань.