Показать сообщение отдельно
Старый 25.08.2007, 21:23   #873
Пикассо Рембрантович
 
Аватар для kuku
 
Регистрация: 22.01.2007
Адрес: Немецкие Арийские Штаты
Сообщений: 3,104
Поблагодарили: 3,310
Вес репутации: 47
Репутация: 2551
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Ladushka Посмотреть сообщение
У це-еркви стоя-ала карета-а....
Свински карета в гювеч [Българска кухня]

ПРОДУКТИ ЗА 6 ПОРЦИИ: 1 кг свинско месо от контрафилето (т. нар. “малка рибица” – крехкото месо от двете външни гръбнака), 1 чаена лъжичка смлян черен пипер, 1 кафеена чашка доматен сок, шепа нарязани на ивички гъби (пресни или стерилизирани), 1 кафеена чашка краве масло или олио, сол

Нарязваме контрафилето на карета(всяко по 50 г), които изпичаме и разпределяме в пръстения гювеч. Посоляваме, поръсваме черния пипер и наливаме по малко от доматения сок. Отделно задушаваме в кравето масло (или олиото) гъбите и rи разпределяме в гювечетата, които слагаме в студена фурна на умерен огън половин час. Ястието се поднася топло, с парчета лимон.
__________________
[IMG]http://s4.******info/5c8385298091607e320ed09dcf3d4afd.gif[/IMG]Если голова у вас не растёт из зтого места , значит она на правильном месте
-------------Душой я всегда тут, пока лампочка горит -----------
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
kuku вне форума  
Дополнительная информация